Forøg lukkeraten på dine salg

Fra lead til tilbagevendende kunde

Har du brug for en gennemgang af din interne salgsproces, alt fra definering af jeres kunde persona, til lead generering, til eftersalgsstrategi, kan Pinnacon være behjælpelig med at kortlægge dén proces. Der bliver taget udgangspunkt i jeres strategi og operationelle planer, hvor Pinnacon kan bringe flere værktøjer i spil, for at strømline og optimere processen til at passe netop jeres virksomhed. Det betyder at I får noget brugbart, og baseret på jeres kunder og virksomhed, og ikke blot en generisk model.

Fra lead til eftersalg

Har du brug for en gennemgang af din interne salgsproces, alt fra definering af jeres kunde persona, til lead generering, til eftersalgsstrategi, kan Pinnacon være behjælpelig med at kortlægge dén proces. Det vil oftest foregå igennem interview, observationer og analyse arbejde, hvor der gives bud på optimering og ændringer, samt hjælp til at eksekvere disse tiltag.

Der bliver taget udgangspunkt i jeres strategi og operationelle planer, hvor Pinnacon kan bringe flere værktøjer i spil, for at strømline og optimere processen til at passe netop jeres virksomhed. Det betyder at I får noget brugbart, og baseret på jeres kunder og virksomhed, og ikke blot en generisk model.

Salgssparring

Her kigges der nærmere på ”den enkelte sælger”. Der gennemgås alt fra elevatorpitchen, til præsentationen, til indvendinger, til mer- og opsalgsmuligheder. Efter denne fælles gennemgang, så kan vi sammen finde metoder til bl.a. at lukke handler mere effektivt, undgå sene indvendinger eller hvordan du sikrer dig at de rette købssignaler er modtaget.

Løsningen tilpasses naturligvis dit behov, ligesom vi forventningsafstemmer inden påbegyndelse af salgssparringsforløb.

Hvorfor bruge Pinnacon som jeres salgspartner?

Pinnacon kan bl.a. tilbyde:

  • Stor salgserfaring, fra forskellige brancher og industrier, inden for B2C, B2B og B2G
  • Der arbejdes fleksibelt, effektivt og målrettet
  • Omfanget og varighed af opgaver aftales individuelt
  • Mulighed for en kombination af forbrugt tid og performance baseret fakturering
  • Fastprisaftale baseret på varighed og forventningsafstemning

Ved at benytte en ekstern, freelance sælger undgår du også at:

  • Have lange opsigelses perioder, da aftaler forhandles individuelt
  • Betale af feriepenge, pension og forsikring
  • Betale for løn under sygdom, barnets første sygedag samt kurser til en freelance sælger.
  • Have udgifter til kurser og eventuelle personalegoder