Strategisk udvikling af jeres organisation

Fokus på organisationen belønnes på bundlinjen

Et forhøjet fokus og den rigtige indsats på medarbejdernes trivsel har mange fordele. Studier viser blandt andet at motiverede medarbejdere leverer bedre resultater, der opleves færre opsigelser og derved mindre udskiftning. Der er ligeledes fordele forbundet med at lave interne ansættelser, da eksisterende medarbejdere allerede kender til virksomheden og kulturen.

Pinnacon tilbyder en bred vifte af ydelser til jeres virksomhed

Vores speciale er mennesker, og derfor er Pinnacon ikke industrispecifikke, det betyder at vi ikke er begrænsede af, eller lader os "skræmme" af hverken fagtermer, nicher eller komplekse brancher.

Pinnacon forholder sig til menneskerne, kulturen og organisationen der er hjertet af enhver virksomhed. Igennem skarp behovsafklaring ved indledende opstart, sikrer vi os at målet med vores indsats er nøje afstemt med jeres strategi og at vi derfor bliver en del af både det taktiske og operationelle niveau.

Ydermere giver den indledende forventningsafstemning en fælles reference, herved kan Pinnacon sikre at relevante parter altid er opdaterede og med en fleksibel tilgang kan vi hurtigt tilpasse os ændringer i omstændighederne.

Herunder er nogle af Pinnacons værdiskabende løsninger, alt sammen med virksomhedens medarbejdere i fokus.