talents individual
TT38 talenttest

Lær mere om din unikke talentsammensætning

Få identificeret dine top-talenter og oplev 2-3 gange højere output, sammenlignet med dine midtertalenter. Talenter afspejler kognitive evner, mønstre og måder mennesker reagerer på. Du vil ligeledes opleve at det er energigivende og sjovt, idet du performer og laver meget få fejl. Talenterne indikerer således hvor man har det største udviklings potentiale.

Talent komposition

 

Talent kompositionen, eller sammensætningen af dine talenter, er hvad der gør dig til den du er. Grundlæggende set kan alle mennesker det samme, forskellen ligger i hvor gode og effektive nogen er til noget kontra hvad andre er. Det betyder ikke at du ikke KAN, blot at det kræver mere/mindre af den enkelte at løse en given opgave.

TT38

Med udgangspunkt i TT38 talenttesten, får du afdækket hvilke talenter har du som top-talenter og hvilke har du har som non-talenter, samt hvordan disse talenter arbejder både sammen og imod hinanden.

Ved at anvende TT38, har vi et fælles referencesprog, der giver et godt udgangspunkt for både dialog, men også for hvordan du kan udvikles som person; privat og professionelt.

Testen er et udviklingsværktøj og ikke en diagnose. Hele grundlaget for en talenttest er at identificere, hvordan vi sætter unikke individer bedst muligt i scene.

Det bliver nemmere at forstå hvorfor der ageres og handles som der gør, ligesom mange oplever at det bliver nemmere at få sat ord på ens adfærd og tanker. Her vil du opleve en fordel i forbindelse med eksempelvis jobsamtaler, MU-samtaler, udvikling, karrierevalg mm.

Vækst i økonomiske resultater og øget medarbejder trivsel

En meta-analyse af 1.2 mio personer, viste følgende relation mellem talentbaseret medarbejderudvikling og virksomhedens output:

• Kundeengagement: 3.4–6.9% forøgelse
• Medarbejderengagement: 9.0–15.0% forøgelse
• Profit: 14.4–29.4% forøgelse
• Salg: 10.3–19.3% forøgelse
• Lav churn: 5.8–16.1% reduktion
• Høj churn: 26.0–71.8% reduktion

 

Hjælper dig til at blive den bedste version, af dig