Fra lead til kunde

Fra salg, til service, til værdi

Med mere end 10 års erfaring inden for salg og promovering, kan Pinnacon hjælpe med at løfte din virksomheds salgsstrategi. Det kan være alt fra én enkelt salgsopgave, til længerevarende samarbejde, ved f.eks. en fast dag i ugen over X antal uger/måneder. Der kan også leveres løsninger inden for projekt-, teknisk- og repræsentationssalg.

Boost dit salg

Hvorfor bruge Pinnacon som jeres salgspartner?

Pinnacon kan bl.a. tilbyde:

  • Stor salgserfaring, fra forskellige brancher og industrier, inden for B2C, B2B og B2G
  • Der arbejdes fleksibelt, effektivt og målrettet
  • Omfanget og varighed af opgaver aftales individuelt
  • Mulighed for en kombination af forbrugt tid og performance baseret fakturering
  • Fastprisaftale baseret på varighed og forventningsafstemning

Ved at benytte en ekstern, freelance sælger undgår du også at:

  • Have lange opsigelses perioder, da aftaler forhandles individuelt
  • Betale af feriepenge, pension og forsikring
  • Betale for løn under sygdom, barnets første sygedag samt kurser til en freelance sælger.
  • Have udgifter til kurser og eventuelle personalegoder

Herunder kan du læse mere om hvilke ydelser Pinnacon kan levere, og hvilket udbytte det har for jer som virksomhed.

Alle ydelser kan naturligvis kombineres, ligesom der også kan laves en løsning der passer til jeres behov, da det er sjældent ”one size fits all”!

Salgsproces

Har du brug for en gennemgang af din interne salgsproces, alt fra definering af jeres kunde persona, til lead generering, til eftersalgsstrategi, kan Pinnacon være behjælpelig med at kortlægge dén proces. Det vil oftest foregå igennem interview, observationer og analyse arbejde, hvor der gives bud på optimering og ændringer, samt hjælp til at eksekvere disse tiltag.

Der bliver taget udgangspunkt i jeres strategi og operationelle planer, hvor Pinnacon kan bringe flere værktøjer i spil, for at strømline og optimere processen til at passe netop jeres virksomhed. Det betyder at I får noget brugbart, og baseret på jeres kunder og virksomhed, og ikke blot en generisk model.

Salgssparring

Her kigges der nærmere på ”den enkelte sælger”. Der gennemgås alt fra elevatorpitchen, til præsentationen, til indvendinger, til mer- og opsalgsmuligheder. Efter denne fælles gennemgang, så kan vi sammen finde metoder til bl.a. at lukke handler mere effektivt, undgå sene indvendinger eller hvordan du sikrer dig at de rette købssignaler er modtaget.

Løsningen tilpasses naturligvis dit behov, ligesom vi forventningsafstemmer inden påbegyndelse af salgssparringsforløb.

Repræsentation

Pinnacon kan også fungere som virksomhedens ”egen” sælger. Her vil jeres virksomhed blive repræsenteret via jeres egen emailadresse, telefonnummer mv. Ligeledes kan der aftales dage hvor Pinnacon er på jeres fysiske adresse.

Denne løsning er især ideel hvis budgettet ikke rækker til en fast sælger, eller som en midlertidig løsning ved perioder med forhøjet aktivitet. Det kan også anvendes ifm. indkøring af nye sælgere.

Projektsalg

Der findes forskellige discipliner af projektsalg, det kan være både længerevarende, komplekst løsnings-/tendersalg eller lancering af nyt der kræver en ekstra indsats på salgsfronten. Uanset jeres behov, så kan Pinnacon være behjælpelig. I forbindelse med projektsalg vil vi sammen lave målsætninger, og forventningsafstemme, så det er helt klart hvad målet er, og hvornår dette projekt er nået.

Kanvassalg

Efter den nødvendige oplæring i dine produkter og kundepersona, kan der tilbydes at varetage både kold og varm kanvas på vegne af virksomheden. Kanvassalg er for mange mennesker et udfordrende job, da det kan kræve mange nej’er, før der kommer et ja, og derved kan det være en drænende salgsdisciplin.

Lad Pinnacon absorbere nej’erne, og lade os sammen fejre ja’erne. Der kan også laves aftaler ad hoc, såvel som regelmæssige kundebesøg, på vegne af jer.